Meer resultaten voor priorij corsendonk

priorij corsendonk

Priorij Corsendonk Antwerpen, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
TripAdvisor is een trotse partner van Hotel Booker B.V, Booking.com, 5viajes2012 S.L, Expedia, TripOnline SA, Weekend Desk en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Priorij Corsendonk met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
http://www.leemanskredieten.be/verzekeringen/autoverzekering/
Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout Aanbiedingen Hotel Specials.
Over Priorij Corsendonk. Priorij Corsendonk ligt in Oud-Turnhout in een bosrijke omgeving. In slechts 15 minuten rijden ben je al in het gezellige centrum van Turnhout. Struin hier door de gezellige winkelstraten of breng een bezoek aan het museum Taxandria.
Keyboost Nederland
Priorij Corsendonk.
Zin om heerlijk te komen ontbijten in Priorij Corsendonk? Wij serveren in onze monumentale Kapittelzaal dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet. Breakfast @ Corsendonk. Ontbijtbuffet met assortiment broodjes, sandwiches, hoevebrood, mini-croissants en koffiekoekjes, charcuterie en kazen, allerlei zoet beleg, roerei met spek, gekookte eitjes, ontbijtgranen, graanrepen, assortiment yoghurt, vers fruit, fruitsappen en biologisch appelsap van onze streek, koffie en thee.
a3schilderwerken.nl
Priorij Corsendonk Gemeente Oud-Turnhout.
Individueel of in groep. Iedere laatste zondag van de maand om 14u00 kunnen toeristen bij ons terecht voor een rondleiding bij Priorij Corsendonk. Tijdens een uur of anderhalf uur durende rondleiding zal de gids meer vertellen over de geschiedenis van het prachtige domein en de gebouwen.
boxspring
Corsendonk priorij Wikipedia.
Het was een priorij die afhing van het kapittel van Windesheim. De priorij van Corsendonk werd in 1395 gesticht door Maria van Gelre, ook bekend als Maria van Brabant 1325-1399, dochter van hertog Jan III van Brabant, hertogin-weduwe van Gelre en vrouwe van Turnhout.
Hotel Priorij Corsendonk België Oud-Turnhout Booking.com.
Tussen 1800: en 0800: uur kunt u terecht bij de nachtreceptie in het zusterhotel Corsendonk Viane. Als u verwacht aan te komen buiten de openingstijden van de receptie, wordt u verzocht het Priorij Corsendonk hiervan vooraf op de hoogte te stellen via de contactgegevens op de reserveringsbevestiging.
t Hooghuys Middeleeuwse Locaties Priorij Corsendonk Oud-Turnhout.
Priorij Corsendonk Oud-Turnhout. De geschiedenis van de priorij begint bij Maria Van Gelre, dochter van hertog Jan de 3e Van Brabant, tevens dame van Turnhout 1347-1399. Deze dame verrichtte goed werk voor de gemeenschap en gaf bovendien veel van haar bezittingen weg, waaronder Corsendonk in 1393.
Priorij Corsendonk: voorzieningen en recensies Expedia.be.
Als je liever wilt spreken met een vertegenwoordiger van Expedia.be, kun je ons bellen van maandag tot zaterdag van 09 tot 21 uur en op zon en feestdagen van 10 tot 21 uur. Hotels in Antwerpen. Priorij Corsendonk, Antwerpen Priorij Corsendonk, Antwerpen, huidige pagina.
Priorij Corsendonk: voorzieningen en recensies Expedia.be.
Als je liever wilt spreken met een vertegenwoordiger van Expedia.be, kun je ons bellen van maandag tot zaterdag van 09 tot 21 uur en op zon en feestdagen van 10 tot 21 uur. Hotels in Antwerpen. Priorij Corsendonk, Antwerpen Priorij Corsendonk, Antwerpen, huidige pagina.
Priorij Corsendonk 2360 Oud-Turnhout.
Vandaag is de priorij zowel bekend als conferentiecentrum, hotel, evenementenkader en feestservice. Originaliteit, diversiteit en standing maken van Priorij Corsendonk tot het uitgelezen kader voor uw seminaries, incentives, recepties en banketten. Alle mogelijke feesten zijn realiseerbaar in onze Priorij; familiefeesten, banketten, diners, huwelijksfeesten.

Contacteer ons

floréal nieuwpoort
florence
nieuwpoort appartement
chalet sur lesse
priorij corsendonk
hotels nieuwpoort bad
nieuwpoort hotel
floreal club
hotel cosmopolite
floreal la roche en ardenne
city apartments antwerpen