Resultaten voor priorij corsendonk

priorij corsendonk

Hotel Priorij Corsendonk in de Kempen Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Priorij Corsendonk ligt als een parel in de Kempen, omringd door ongerepte bossen en weilanden. Een ideale locatie om de mooie omgeving te ontdekken. Wil je genieten van je geliefde in een romantisch decor? Dan moet je bij Priorij Corsendonk zijn.
SEO score
Priorij Corsendonk Abdij RouteYou.
De merknaam verwijst naar de Priorij van Corsendonk in Oud-Turnhout, die werd opgericht in 1398. Tot het werd gesloten in 1784, had de Priorij een belangrijke brouwerij en mouterij. In 1982 werd het Corsendonkbier geïntroduceerd door de voormalige brouwerij Keersmaekers in Oud-Turnhout.
chiptuning
Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout Aanbiedingen Hotel Specials.
Over Priorij Corsendonk. Priorij Corsendonk ligt in Oud-Turnhout in een bosrijke omgeving. In slechts 15 minuten rijden ben je al in het gezellige centrum van Turnhout. Struin hier door de gezellige winkelstraten of breng een bezoek aan het museum Taxandria.
Ballonvaart
Toerisme Oud-Turnhout.
jobstudent 15 jaar
Priorij Corsendonk Antwerpen, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Antwoord van Jeske N, Front Office Manager bij Priorij Corsendonk Gereageerd 2 weken geleden. Beste Pieter, Allereerst willen we u graag bedanken voor deze mooie beoordeling en voor jullie verblijf bij Priorij Corsendonk. Wat leuk om te horen dat jullie genoten hebben van jullie gala, de gastvrijheid en flexibiliteit.
Hotel Priorij Corsendonk België Oud-Turnhout Booking.com.
Als u verwacht aan te komen buiten de openingstijden van de receptie, wordt u verzocht het Priorij Corsendonk hiervan vooraf op de hoogte te stellen via de contactgegevens op de reserveringsbevestiging. Op vrijdag en zaterdag kunt u genieten van het menu Keuze" van de Chef" in het restaurant van het Priorij Corsendonk.
Priorij Corsendonk Beoordelingen de beste aanbiedingen!
Controleer prijzen beschikbaarheid. Beoordeling van Priorij Corsendonk. Gemiddelde beoordeling van klanten op basis van 107 beoordelingen. Lees de persoonlijke ervaringen van klanten die een verblijf in Priorij Corsendonk hebben geboekt via HotelSpecials.be. Na terugkomst hebben zij automatisch een uitnodiging ontvangen en hun beoordeling toegestuurd.
t Hooghuys Middeleeuwse Locaties Priorij Corsendonk Oud-Turnhout.
Priorij Corsendonk Oud-Turnhout. De geschiedenis van de priorij begint bij Maria Van Gelre, dochter van hertog Jan de 3e Van Brabant, tevens dame van Turnhout 1347-1399. Deze dame verrichtte goed werk voor de gemeenschap en gaf bovendien veel van haar bezittingen weg, waaronder Corsendonk in 1393.
Hotel Priorij Corsendonk in Turnhout België 6.5 vakantie reviews Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Hotel Priorij Corsendonk scoort een 65, uit 10, op basis van 37 reviews. Acties voor Hotel Priorij Corsendonk. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed.
Priorij Corsendonk Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Inventarisatie Oud-Turnhout geografische inventarisatie: 01-01-1997 31-12-1997. Priorij van Corsendonk, Oud-Turnhout Flickr Photo Sharing! Priorij van Corsendonk, Oud-Turnhout Flickr Photo Sharing! is vastgesteld als bouwkundig erfgoed Priorij Corsendonk. Deze vaststelling is geldig sinds 05-10-2009. is beschermd als monument Abdij van Corsendonk: hoofdgebouw, vrouwenhuis, kinderhuis en lekenhuis.

Contacteer ons

floréal nieuwpoort
florence
nieuwpoort appartement
chalet sur lesse
priorij corsendonk
hotels nieuwpoort bad
nieuwpoort hotel
floreal club
hotel cosmopolite
floreal la roche en ardenne
city apartments antwerpen