Resultaten voor hotel cosmopolite

hotel cosmopolite

Hotel Cosmopolite in Belgische Kust en Brugs Ommeland TUI.
Prijzen voor je hele reisgezelschap Hotel Cosmopolite. Klik op de prijs in onderstaande prijstabel om je kamertype of datum te wijzigen. Beoordelingen Hotel Cosmopolite. Datum verblijf: 26/01/2018. Score: Uitstekend 8. Goed" hotel, momenteel verbouwingen aan het restaurant met weinig hinder in het weekeind."
nieuwpoort
Hotel Cosmopolite Nieuwpoort TravelBird. illustration_celebrate. fav_idle. help_center_icon. facebook ic. icon plane. twitter ic. Page 1. Group 5. Group 44. Page 1. illustration_error. Group 8. Page 1
Met de mooie pier, indrukwekkende jachthaven en grote zandstranden zorgt Nieuwpoort voor gezelligheid en sfeer. Vanuit de kuststad vertrekken leuke wandelingen en daarna kan je opwarmen met een pannenkoekje of eens goed ravotten op het strand! Deze aanbieding is inclusief.: 2 nachten in Hotel Cosmopolite.
nieuwpoort
Hotel Cosmopolite zaal Havenzicht Westtoer.
Hotel Cosmopolite zaal Havenzicht. Albert I laan 141. 32 58 23 33 66. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wifi draadloos internet. Infrastructuur aanwezig tafels, stoelen, verlichting., Ook op dit adres.: Hotel Cosmopolite zaal Duinzicht. Hotel Cosmopolite zaal Zeezicht. Hotel Cosmopolite zaal Polderzicht.
malpertuus
Hotel Cosmopolite 3 Nieuwpoort, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort-Bad ligt op een ideale locatie op tachtig meter afstand van het strand. Hier kun je van een heerlijk verblijf genieten en overnachten in een van de 128 hotelkamers. Je kamer is voorzien van een stijlvolle inrichting met licht boven het bed dat afgestemd is op de kleuren van het interieur.
hotel nieuwpoort
Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort België 7.2 vakantie reviews Zoover.
Hotel Cosmopolite scoort een 72, uit 10, op basis van 63 reviews. Acties voor Hotel Cosmopolite. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Nieuwpoort. Vraag en Antwoord Nieuwpoort.
lenen berekenen
Hotel Cosmopolite Nieuwpoort, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle restaurants in Nieuwpoort. Restaurants in de buurt van Hotel Cosmopolite. Alle dingen om te doen in Nieuwpoort. Activiteiten in de omgeving van Hotel Cosmopolite. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen.
Hotel Cosmopolite Visit Nieuwpoort.
7/7 24/24 én dat het hele jaar door. Hotel Cosmopolite is een begrip geworden aan de Belgische kust. Dit luxehotel staat garant voor een geslaagde vakantie aan zee: het ligt op 80 meter van het strand én aan het begin van de prachtige winkelstraat.
Hotel Cosmopolite Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Zogenaamd Cosmopolite, voorheen Hotel" des Flandres. Hotel in sober neoclassicisme, gebouwd in 1907 naar ontwerp van architect Verroken Antwerpen. Diverse malen verbouwd onder meer in 1909: nieuwe pui naar ontwerp van architect Jean Robert Vanhoenacker Antwerpen; in 1926: aanbrengen van balkons en borstweringen naar ontwerp van architect René Derleyn Wenduine, thans behouden op vierde bouwlaag.
Cosmopolite Hotel Online Booking Nieuwpoort.
Hotel Cosmopolite ligt nabij de zee, de pier, de haven en de belangrijkste winkelstraat. Het onlangs gerenoveerde hotel is een perfecte uitvalsbasis voor degenen die de omgeving willen ontdekken. U kunt uw dag beginnen met het ontbijtbuffet voordat u de bezienswaardigheden van Nieuwpoort-Bad gaat ontdekken.
Hotel Cosmopolite Nieuwpoort Faromedia Webdesign Koksijde.
Contact en offerte. Hotel Cosmopolite Nieuwpoort. Hotel Cosmopolite is een begrip geworden aan de Belgische kust. Dit luxehotel staat garant voor een geslaagde vakantie aan zee. Het ligt op 80 meter van het strand, aan het begin van de prachtige winkelstraat.

Contacteer ons

floréal nieuwpoort
florence
nieuwpoort appartement
chalet sur lesse
priorij corsendonk
hotels nieuwpoort bad
nieuwpoort hotel
floreal club
hotel cosmopolite
floreal la roche en ardenne
city apartments antwerpen