Meer resultaten voor cleythil hotel

cleythil hotel

Hotel Cleythil Hotel in Kleit Oost-Vlaanderen. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Cleythil Hotel Hotel. Cleythil Hotel in Maldegem: het boegbeeld van het historisch Meetjesland met vroegere proosdij Papinglo. Historisch Meetjesland, Maldegem hotel, Papinglo Cleythil Hotel is een prachtige gerenoveerde hoeve midden in het historisch Meetjesland met een eeuwenoude boogkelder, ingericht als een bar.
hotels in nieuwpoort
Cleythil Hotel in het Meetjesland Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Papinglosite, gevestigd op de in de Middeleeuwen genaamde Cleythil werd omgetoverd tot een luxueus hotel met restaurant, waar je je vandaag culinair kan laten verwennen. Vanuit de ruime en rustige kamers, geniet je van een panoramisch zicht over de velden, dreven en bossen in de omgeving van het hotel.
Inktpatroon
Cleythil Hotel Toerisme Meetjesland.
De eeuwenoude anno 1170! Papinglohoeve, gevestigd op de in de middeleeuwen genaamde Cleythil werd in 2007 volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een luxueus hotel met restaurant, waar je je vandaag culinair kan laten verwennen. Vanuit de ruime rustige kamers, vanop het buitenterras, of in de ontbijtruimte heb je een panoramisch zicht, over de velden, dreven bossen in de directe omgeving van het hotel.
bouwhekken
Cleythil Hotel Hotels.be: Zoek een hotel aan de beste prijzen.
Over het hotel. Het Cleythil hotel bevindt zich in Oost-Vlaanderen opm de grens met West-Vlaanderen tussen Brugge Gent, Damme, Knokke en Sluis. Het Hotel wordt omgeven door indrukwekkend natuurschoon met idyllische dreven, uitgestrekte weiden en het prachtige Drongoedbos, dat ideaal is om te wandelen en te fietsen.
http://vankerkhovents.be/daikin-warmtepomp/
Cleythil Hotel in Maldegem Aanbiedingen Hotel Specials.
De 19 trendy en modern ingerichte kamers van Cleythil Hotel zijn standaard voorzien van grote dubbele bedden 18m, x 21, m of twinbedden 2x: 18m, x 21m, een televisie, telefoon, bureau, kluisje, gratis Wi-Fi, airconditioning en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn.
Cleythil Hotel België Maldegem Booking.com.
Kleitkalseide 193, 9990 Maldegem, België Geweldige locatie toon kaart. Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Cleythil Hotel Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Cleythil Hotel door recente gasten met een 91, beoordeeld.
Cleythil Hotel Maldegem, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels Internatione Luchthaven Antwerpen. Alle restaurants in Maldegem. Restaurants in de buurt van Cleythil Hotel. Alle dingen om te doen in Maldegem. Activiteiten in de omgeving van Cleythil Hotel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Cleythil Hotel DWIK.tv.
Het Cleythil Hotel stelt voor zijn gasten fietsen ter beschikking om elke fietsroute te verkennen. U reserveert de fietsen best op voorhand. Er start eveneens een prachtige wandelroute aan het Cleythil Hotel die u laat kennismaken met het Drongengoed en haar omgeving.
Hotel Cleythil in Maldegem België 7.3 vakantie reviews Zoover.
Vraag aan de baas een kaart en zijn parkeertip voor Brugge! Gereisd met partner in mei 2010, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Hotel Cleythil scoort een 73, uit 10, op basis van 16 reviews. Acties voor Hotel Cleythil.
Restaurant PapingloKleitkalseide1939990Maldegem.,
Wij beschikken over een ruime parking. Naast het restaurant bevindt zich Cleythil Hotel. 050-39.63.59 of 0476-51.44.86. 050-39.63.59 of 0476-51.44.86. van 12u00 14u00. van 18u30 21u30. zaterdag middag, zondag maandag en op donderdag middag. Beste klant, het restaurant is gesloten op 10 en 11 april.

Contacteer ons

hotel callecanes
schoorbakkehoeve
cleythil hotel
nieuwpoort bad
chateau de vignee
vakantie nieuwpoort
hotels in nieuwpoort
malpertuus
nieuwpoort floreal
appartement nieuwpoort